Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker


Izjava Jemrića povodom Rally Istra Riviera Opatija
29.10.2008.
Četvrti rally ove sezone koji se boduje za Prvenstvo Hrvatske,19. Rally Istra Riviera Opatija,posadi (članovima AK Astra) Jemrić-Draženović donio je i četvrto postolje za redom,osvojivši drugo mjesto u grupi A i u klasi A7.
- Imamo razloga za slavlje! To je ono što nam u ovom trenutku treba, jer još dva su relija do kraja i iako smo vodeći i u grupi A i u klasi A7 još nije sve gotovo. Izuzetno smo zadovoljni sa rezultatom, a posebno svojom vožnjom. Pehovi i loša sreća koja nas je pratila na posljednja dva relija je sada iza nas i napokon smo krenuli punom snagom. Prvog dana smo napravili svojevrsni podvig sa našom dizelskom Škodom Fabijom RS osvojivši 9. mjesto «generalke» i tako se ugurali među «velike» aute. Drugog dana krenuli smo kako smo i najavili, »na nož». Taj tempo smo držali do kraja relija, a to najbolje pokazuju naša vremena na brzincima koja su bila ujednačena u sekundu. Naša Škoda Fabia, u vrhunskoj pripremi prateće ekipe iz Automehanike Jaković, ponovo je dokazala svoju kvalitetu i izdržljivost.
Ovim putem se zahvaljujem prijatelju Mitji Slejku koji mi je pomogao pri podešavanju ovjesa za ovaj reli. Organizacija relija je bila izvanredna i u toku natjecanja su stvarno držali sve pod kontrolom. Jedina zamjerka je ta, da je najava relija u medijima bila loša.
Zahvaljujem se i svojim sponzorima 24sata, Automehanika Jaković i Škoda auto koji su mi omogućili nastup i svakako svojoj pratećoj ekipi Domagoju i Nerisu, »šefici» Maji koja uvijek misli na sve, te suvozaču Zdravku koji je vrhunski «odradio posao». Bez njih ovaj izvrstan rezultat ne bi bio moguć
- izjavio je Jemrić.
 
Neformalna autocross utrka u Ribniku...
28.10.2008.
U nedjelju, 02.11.2008., na autocross stazi u Ribniku se vozi utrka s jedinim pravilom - ne mogu nastupiti vozila sa pogonom na sve kotače (4x4).
Prijave su u 10,00 sati, a startnina iznosi 300,00 kn. Nagrada za prvu trojicu 500,00, 300,00 i 100,00 kn + pehari. Dozvoljena su sva vozila, nije bitna kubikaža, gume svih profila, lanci, obavezna kaciga na glavi.
Nakon prijava, svi startni brojevi idu kutiju na izvlačenje za startnu poziciju, a satnica utrke će se odredit nakon prijava.
Organizator: g. Dino Car, 098/9054-500.
 
Održana utrka autocrossera u Vrbini
20.10.2008.
Trka u Vrbini je održana 12.10. s početkom u 14 i 30h. Prijavljeno za trku bilo je 15 vozača.
Vozile su se po dvije trke među vozačima, prema ždrijebu koji je održan na početku utrke.
Pobjednik obje trke išao je dalje, a u slučaju da je nakon dvije trke rezultat bio izjednačen, vozila se treća, odlučujuća trka. Nakon cjelodnevnih uzbuđenja u prašini, i vrlo uzbudljivog finala, dobili smo trojicu najboljih, koji su se popeli na postolje i osvojili pehare na, kako je mi volimo zvati, Velikoj nagradi Vrbine.
Pobjednici su:
1. mjesto – Ivan Zrinjan
2. mjesto – Krunoslav Vlahek
3. mjesto – Siniša Starček
/Tekst i slika: Amera Derviščaušević/
 
2. Nagrada Grada Skradina 2008. - brdska utrka
11.10.2008.
Poštovani,
Obavještavamo vas da se u subotu i nedjelju, 11. i 12. listopada, u Skradinu održava međunarodna brdska auto utrka „2. Nagrada Grada Skradina 2008.“.
Natjecanje se održava na stazi „Skradin“ ukupne dužine 3.440 metara. Start je na 15 metara nadmorske visine, a cilj na 190 metara nadmorske visine. Prosječni uspon na stazi je 5,08%. Organizator natjecanja je Auto klub „Mihovil“ iz Šibenika uz tehničkog izvoditelja Auto klub „Delta“ iz Zagreba. Ističemo i glavnog pokrovitelja – Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Gradsko poglavarstvo grada Skradina. „2. NAGRADA GRADA SKRADINA 2008.“ boduje se za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Dalmacije te Prvenstvo Hrvatske za povijesna vozila.
PROGRAM NATJECANJA:
Subota, 11.10.2008.:
15.00 - 18.00 - verifikacija dokumenata i tehnički prijam vozila
19.00 - 1. sjednica Športske komisije,
- objava startne liste treninga
Nedjelja, 12.10.2008.:
08.00 - Sastanak sa vozačima
08.30 - Trening I i II
- 15 minuta po završetku II treninga 2. sjednica Športske komisije
- objava startne liste utrke
12.45 - Svečano otvaranje utrke
13.00 - Utrka I i II
- 15 minuta po završetku druge utrke objava privremenih rezultata i 3. sjednica Športske komisije
- 30 minuta po završetku 3. sjednice Športske komisije objava konačnih rezultata i podjela nagrada ispred restorana „BAK“
Sve dodatne informacije o natjecanju možete pronaći na web stranici www.akdelta.hr/skradin08 .
Press centar, Sandra Maričić
 
AutoCross Vrbina ovaj vikend
09.10.2008.
-------Original Message-------
From: AMK “Oaza” Brdovec
Date: 08.10.2008 12:11:53
To: schnee@schnee-hr.net
Subject: Auto Cross Vrbina ovaj vikend


Auto cross utrka ovaj vikend u Vrbini - upute kako doći do staze i sve ostale informacije iste su kao prošli put – vidi link: www.schnee-hr.com/vrbina.
Organizator: AMK “Oaza” Brdovec
Predsjednik kluba: Igor Juriš, tel: 091 527 7035
Trajanje utrke: 1 dan. Prijave se primaju do 15:00 h na dan utrke
Startnina: 100 kn
Klase: od fiće do poršea :))) - drugim riječima, nema klasa..
Bodovanje: ne boduje se za ništa
Upute za doći do staze:
Kad dođete u Zaprešić, na 4. semaforu idete lijevo (oznaka Brdovec). Tom cestom idete skroz ravno do Brdovca. Nakon škole u Brdovcu (oznaka na cesti) skrenete lijevo. Tom cestom idete preko pruge. Kod crkve na raskršću skrenete lijevo. Nakon tog skretanja dolazite na makadamski put i dalje pratite oznake AUTOCROSS.
 
l< početna > << >> < prethodna >
© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 04.12.2008.