Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker


ORC, Nered i Nogomet u Karlovcu
09.06.2008.
-------Original Message-------
From: tpautosport
Date: 06/06/08 11:55:05
Subject: ORC rally u Karlovcu


Cijenjeni,
u prilogu možete pronaći prve službene informacije o ORC rally –u u Karlovcu 27-28. lipnja. Lista prijava koja je u fazi punjenja nalazi se na linku: www.hrautosport.com (pdf).


Na predstojećem ORC rally -u u Karlovcu (27-28.06.) osim u oktanskim majstorijama prijavljenih posada za gledatelje je pripremljen i bogat zabavni program.
Na ŠRC Korana, gdje je smještena servisna zona i voze se četiri brzinska ispita (u subotu 28.06.) predviđeni su ugostiteljski sadržaji, naravno uz glazbu i voditelja programa.
Promociju svog novog albuma hip-hop zvijezda Marko Lasić – Nered, odraditi će na nesvakidašnji način – kao suvozač u Subaru Imprezi sa našim poznatim relijašem Draženom Ćurićem. Nered će nakon bine i live nastupa odraditi posao suvozača na dva superspecial brzinska ispita ulicama Karlovca. Kako će Nered mikrofon zamijeniti kacigom i „radarom“ vidjeti ćemo u petak, 27. lipnja.
Start BI Karlovac 1 je u 19:04 sati.
Kako se ORC Karlovac poklapa sa održavanjem nogometnog EP, nastup Nereda i promocija novog CD-a sa velikim navijačkim hitom „Srce vatreno“ spojiti će dva inače dosta različita sporta – nogomet i automobilizam. Uz promociju, koncert i nastup u utrci Nered je pripremio prigodne poklone za gledatelje i fanove hip-hop glazbe. Najspretniji i najsretniji na poklon dobiti će nove „navijačke“ nosače zvuka, majice, kape ...
1. Karlovački ORC rally 2008 druga je utrka sezone, nakon čazmanskog rally –a koji je nadmašio sva očekivanja. U Karlovcu se očekuje izuzetno veliki broj gledatelja, ljubitelja automobilizma i najbolje domaće rally posade.
ORC uz bogate zabavne sadržaje, ima li bolje pozivnice za 1. Karlovački ORC rally?
 
Autocross u Rupi - Nagrada Matulja 2008.
07.06.2008.
Evo nas opet u pripremama za odlazak u Rupu na autocross stazu Auto Moto Cross Društva SVIGO. Tamo će se 28. i 29.06.2008. opet "dizati prašina" jer se vozi Pozivno međunarodno natjecanje – Prvenstvo Regije Zapad za "Nagradu Matulja 2008" u organizaciji AMCD Svigo, a uz tehničku podršku AMD Grobnik.
Posljednji dan za prijave je petak – 20.06.2008., a 24.06. će se objaviti i lista prijavljenih vozača. U subotu (28.06.), vozači će obaviti tehnički prijam i verifikaciju te sve ostale "dosadne" stvari kojima će zanimljivost dodati treninzi, a u nedjelju se nastavlja fešta sa klasično 3 kvalifikacijske vožnje po klasama/divizijama, te finalu.
Organizator je po Tajniku kluba – g. Damiru Kraljiću dostavio i :
- Prijavni list (pdf)
- Prijavu u FIA-u za autocross utrku ''Autocross Rupa - Nagrada Matulja 2008'' (pdf)
- Posebni Pravilnik (pdf)
Subotu na nedjelju se sprema fešta, a možda se organizator sjeti i "Mace"… na koncu, već bi bio red da cura dođe gratis :).
 
Tužna vijest...
06.06.2008.
-------Original Message-------
From: Berislav Čegelj
Date: Thursday, June 05, 2008 9:34 AM
Subject: Tužna vijest


Sinoć u 21,30 sati, za vrijeme dijalize, prestalo je kucati srce dragog nam prijatelja, športskog suca i jednog od utemeljitelja Auto kluba „Delta“ Zagreb, mjerne službe „Delta timing“ i „INA teama“, gospodina SLOBODANA PAVLOVIĆ naš Slobo, zadnjih godina shrvan teškom bolešću, nažalost nije mogao puno sudjelovati u klupskim aktivnostima, ali bio je često sa nama i savjetima pomagao u realizaciji brojnih projekata u čijem osnivanju je i sam izravno sudjelovao.
Neka mu je vječna hvala i slava !
Adresa i telefon obitelji je:

Veronika Pavlović, Odranska 28, Lomnica; Tel: 099 68 04 235
Sprovod dragog nam prijatelja Slobodana Pavlovića biti će u ponedjeljak, 9. lipnja 2008.g. u 14,30 sati na gradskom groblju u Velikoj Gorici.
S poštovanjem,
Berislav Čegelj
glavni tajnik Auto klub "Delta" Zagreb


-------Original Message-------
From: akdelta@akdelta.hr
Date: 05.06.2008 20:28:28
Subject: Komemoracija


Poštovani,
Auto klub „Delta“ Zagreb u povodu iznenadne smrti vrijednog i aktivnog člana, suca specijalista HAKS-a branitelja-dragovoljca Domovinskog rata, gospodina SLOBODANA PAVLOVIĆA, priređuje komemoraciju koja će se održati u ponedjeljak, 9. lipnja 2008.g. u 12,00 sati u poslovnoj zgradi INA Industrija nafte d.d., Zagreb, Avenija V. Holjevca 10 (mezanin).
Pozivano vas da nam se pridružite i tim činom odate zahvalnost Slobodanu za sve što je dao hrvatskom auto i karting športu.
S poštovanjem,
Predsjednik Auto kluba „Delta“ Zagreb
Drago Šavora
 
Delta Rally 2008. by Ivica Cesarec
05.06.2008.
CROATIA DELTA RALLY I OVE GODINE SVRHA SAM SEBI

Nakon završetka ovogodišnjeg Croatia Delta rallya dugo sam dvojio da li da pišem ovaj tekst, ili da jednostavno sve pustim k vragu, okrenem se praćenju i uživanju u natjecanjima van granica Hrvatske, ne opterećujući ...
 
UDRUŽENIM KLUBOVIMA-ČLANICAMA ZAS-a
28.05.2008.
-------Original Message-------
From: Tajnik ZAS-a
Date: 28.05.2008 12:58:09
Subject: RE: Obavijest

UDRUŽENIM KLUBOVIMA-ČLANICAMA ZAS-a
- n/r predsjednika i tajnika

Poštovani,
unatoč našim višekratnim zamolbama veći broj udruženih članica još nam nije dostavio rješenja o kategorizaciji svojih športaša, kako bi tajništvo ZAS-a moglo putem ZŠS-a ishoditi njihova prava, među kojima su i športske stipendije.
Zbog toga trpe i športaši onih članica koji su uredno obavitili svoju obvezu.
Sukladno tome, tajništvo ZAS-a će još pričekati do 5. lipnja 2008.g. na dostavu rješenja, a potom će pokrenuti postupak za one športaše ćiji će dokumenti do tada biti dostavljeni tajništvu.
Vjerujemo da nećete dozvoliti da vaši športaši, neažurnošću svojih klubova, budu prikraćeni za svoja prava.
S poštovanjem,
B. Čegelj, stručni tajnik ZAS-a
 
35. Croatia Delta Rally
26.05.2008.
Tekst: Sanda Tolić
Slike: TP Autosport

35. Ina Croatia Delta Rally – 22.-24.05.2008.
Uspješno je završila i 35. Delta i ujedno 2. koja se boduje za prvenstvo Europe. Ukupne dužine itinerera 835,69km sa 15 brzinskih ispita ukupne dužine ...
 
Športska ambulanta ZAS-a
26.05.2008.
-------Original Message-------
From: Tajnik ZAS-a
Date: 26.05.2008 15:07:53
Subject: Obavijest

ŠPORTSKA AMBULANTA
Obaviještavamo sve naše udružene članice da je Športska ambulanta Zagrebačkog športskog saveza od ponedjeljka 26. svibnja 2008.g. započela s radom na novoj lokaciji - u Ulici grada Vukovara 284 (ulaz sa terase).
Stručni tajnik ZAS-a, Berislav Čegelj
 
Startan 35. Croatia Delta Rally
23.05.2008.
Tekst i slika: Sanda Tolić

22.05.2008. u 16:00 sati, svečanim startom na Trgu bana Jelačića započelo je 35. izdanje najprestižnijeg automobilističkog natjecanja u Hrvata, poznatije kao Ina Delta Rally. Startalo je 47 posada iz deset europskih zemalja od kojih će se 41. posada bodovati za Prvenstvo europe.
1. brzinac Pila odgođen je zbog praznika i velikog broja posjetitelja Sljemena, no nastavak slijedi danas. Voze se Okić, Plešivica i Budinjak te u 18:30 Prolog - Bundek.
24.05. voze se ostala 3 brzinca: Laz, Samci i Sljeme i u 17:00 očekujemo da će što više posada, naročito domaćih i sa što boljim plasmanom završiti ovaj iznimno zahtjevan rally i pojaviti se na Trgu bana Jelačića na svečanom proglašenju pobjednika. Za sada evo slika iz Boxa i sa ceremonijalnog starta, a podrobniji izvještaj i rezultate, očekujte odmah po završetku rally-a. On-line rezultate možete pratiti na: www.croatiarally.com.
 
© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 24.06.2008.